DESPRE NOI

Cum s-a nascut Cupa TRANSILVANIA ?

De ce s-a nascut la Baisoara, Statiunea Muntele Baisorii?

Sa o luam cu inceputul, sunt un parinte al unui copil care a inceput sa practice schiul la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca, in tabara de schi de la Cabana Copiilor din Baisoara – Statiunea Muntele Baisorii, locul unde multi, multi copii din Cluj au inceput sa schieze sub indrumarea dascalilor de aici, dascali minunati, carora, noi parintii trebuie sa le fim recunoscatori.

A schia este ceva deosebit. Un baiat, tanar schior, intrebat la editia a II-a a Cupei TRANSILVANIA  de ce ii place sa schieze, a spus: ”…cand schiez ma simt liber…”

Am vazut placerea cu care copiii se pregateau sa devina schiori, am vazut  progresele pe care acesti minunati copiii le faceau dupa doar o saptamana de pregatire, am vazut  cum se bucura copiii cand participa la o competitie de schi, cum se bucura pentru orice premiu, cat de mic, pe care il primesc, cum stralucesc efectiv pe partia alba.

Impreuna cu  d-na profesor Larisa Cohut  -un dascal deosebit- am hotarat sa initiem un proiect, sa facem un concurs  de Schi, care sa aduca satisfactii si distractie maxima copiilor participanti. Eu cred ca ne-am tinut de cuvant si ne vom tine de cuvant in continuare, Cupa TRANSILVANIA , va fi intotdeauna o competitie la care toata lumea se va simti bine si va aplauda rezultatele micilor schiori, iar noi si partenerii nostrii ne vom ingriji de acest lucru. Alaturi de distractie, sigur, vom veni cu premii sa rasplatim indemanarea copiilor.

Ni sa alaturat o intreaga echipa de oameni inimosi ce au oferit timpul, energia, priceperea lor si nu numai, pentru a se putea realiza aceast proiect. Pe aceasta cale le multumesc.

Partie buna tuturor!