DESPRE NOI

Cum s-a născut Cupa TRANSILVANIA ?

De ce s-a născut la Băișoara, Stațiunea Muntele Băișorii?

Să privim puțin în retrospectivă… Sunt un părinte al unui copil care a început să practice schiul la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca, în tabăra de schi de la Cabana Copiilor din Băișoara – Stațiunea Muntele Băișorii, locul unde mulți, mulți copii din Cluj au început să schieze sub îndrumarea dascălilor de aici, niște oameni minunați.

A schia este ceva unic, magic. Un băiat, tânăr schior, întrebat la ediția a II-a a Cupei TRANSILVANIA de ce ii place sa schieze, a spus: ”…când schiez mă simt liber…”.

Am văzut plăcerea cu care copiii se pregăteau sa devină schiori, am văzut  progresele pe care acești minunați copiii le făceau dupa doar o săptămână de pregătire, am văzut  cum se bucură copiii când participă la o competiție de schi, cum se bucură pentru orice premiu, cat de mic, pe care îl primesc, cum strălucesc efectiv pe pârtia albă.

Împreuna cu d-na profesor Larisa Cohuț – un dascăl deosebit – am decis să inițiem un proiect, să facem un concurs de schi, care să aducă bucurii și distracție maximă copiilor participanți. Eu cred că ne-am ținut de cuvânt și ne vom ține în continuare. Cupa TRANSILVANIA va fi întotdeauna o competiție unde toată lumea se va simți bine și va aplauda rezultatele micilor schiori, iar noi și partenerii noștri ne vom preocupa mereu de acest aspect. Pe lângă distracție, sigur, vom veni cu premii să răsplătim îndemânarea copiilor.

Avem alături o întreagă echipa de oameni inimoși ce au oferit timp, energie, pricepere și nu numai, pentru a se putea realiza acest proiect. Pe această cale le mulțumesc.

Pârtie bună tuturor!